
Kwetsbare ouderen en ggz-patiënten in de huisartspraktijk
Huisartspraktijken steeds drukker met kwetsbare ouderen en ggz-patiënten.
Huisartspraktijken steeds drukker met kwetsbare ouderen en ggz-patiënten.
De Eerstelijns is een geheel onafhankelijk journalistiek platform dat zich richt op de eerstelijnszorg. Wij steken veel tijd en onderzoek in het uitwerken van artikelen en onze journalisten zijn de top op hun vakgebied. Dankzij onze abonnees en kennispartners kunnen wij onze artikelen met diepgang en visie blijven maken. We zijn een maatschappelijke onderneming. Rendement wordt niet uitgekeerd aan aandeelhouders, maar wordt rechtstreeks weer geïnvesteerd in journalistieke content! Ben jij werkzaam in de eerstelijnszorg?
Zodra je aangemeld bent, ontvang je inloggegevens en lees je via de app ons tijdschrift dat 6 keer per jaar verschijnt!
Ben je werkzaam in een andere sector, ben je een financier, verzekeraar of jurist, draag je de eerstelijnszorg een warm hart toe of ben je een toeleverancier in de eerstelijnszorg? Steun ons dan door voor een klein bedrag lid te worden. Klik hiervoor op de button “abonneren”.
You can see how this popup was set up in our step-by-step guide: https://wppopupmaker.com/guides/auto-opening-announcement-popups/
Steeds meer taken naar de huisarts, steeds moeilijker proces om je omzet bijeen te harken zodat je je personeel kunt betalen. Nee, gewoon stoppen als praktijkhouder! Dat lijkt me beste optie voor ouderwetse, all-round huisartsen, stoppen en laat de zorgverzekeraars het maar uitzoeken samen met de waarnemers en de LHV, die de zorgplicht lekker op onze nek blijft leggen. Zorgplicht hoort bij verzekeraars. Huisartsen zouden plezier moeten mogen terugkrijgen in hun beroep.
Je standpunt ken ik Arstrid, van het interview dat ik een poosje geleden met je had. Toch hoop ik niet dat alle huisartsen er zo over denken. Maar ter nuancering: er gaan steeds meer taken naar de huisartspraktijk. Dat betekent niet per se naar de huisarts.